About Us

Ιστορικό


Η "Georgakos Group"  δημιουργήθηκε από την Παρθενών Κτηματομεσιτική (Parthenon Real Estate)

Η Parthenon Real Estate από την ημέρα της ίδρυσής της, τον Οκτώβριο του 2002, έχει επενδύσει πολλά για την δημιουργία μιας σύγχρονης κτηματομεσιτικής επιχείρησης με αποτελεσματική οργάνωση, δηλαδή μια επιχείρηση που έχει ένα ολοκληρωμένο τρίγωνο που αποτελείται από:

(α) Εξαίρετη Φυσική Δομή, δηλ., σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις, μοντέρνα γραφεία κ.τ.λ.

(β) Άψογη Πληροφορική Δομή, δηλ., ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης ακινήτης περιουσίας, και

(γ) Πλήρη Οργανωτική Δομή, με ιδιαίτερη έμφαση στην Αξιοποίηση των Ανθρώπινων Πόρων.


Η επένδυση της για την δημιουργία αυτού του «μαγικού τρίγωνου» αποτελείται από:

 

  • Αμέτρητες ώρες εργασίας με εμπειρογνώμονες στον κλάδο Οργάνωσης, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πληροφορικής και
  • Σημαντικά χρηματικά ποσά.

Η διοίκηση της Παρθενών σκέφτηκε ότι αυτή η μεγάλη επένδυση θα πρέπει να αποδίδει πολύ μεγαλύτερα οικονομικά αποτελέσματα απ’ ό,τι έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

Σεπτικό

Το σκεπτικό δημιουργίας της "Georgakos Group"

Τα τελευταία χρόνια η διοίκηση της Parthenon Real Estate κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η οργάνωση της είναι σε θέση να διαχειριστεί πολλαπλάσια δραστηριότητα. Η επίτευξη της μέγιστης χρήσης των υλικών και άυλων περιουσιακών στοιχείων (επιχειρησιακών πόρων) της, απαιτεί μια διαφορετική στρατηγική. Μια στρατηγική, που θα βασίζεται στην «ανοιχτή» χρήση αυτών των πόρων από άλλους συνεργάτες του κλάδου. Ως γνωστό ζούμε σήμερα στον αιώνα των δικτύων. Οποιοσδήποτε είναι κάτοχος ενός υπολογιστή ή ενός κινητού τηλεφώνου, ή απλά έχει πρόσβαση σε ένα από αυτά τα σύγχρονα μέσα της πληροφορικής, μπορεί να επικοινωνεί με οποιονδήποτε, οπουδήποτε, οποτεδήποτε επιθυμεί.

 

Όραμα

Το οραμά μας
Η "Georgakos Group" οραματίζεται τον κόσμο του 21ου αιώνα να χαρακτηρίζεται από έντονη ελευθερία κίνησης προϊόντων, κεφαλαίου και ανθρώπων. Οι κάτοικοι της ΝΑ Ευρώπης θα
έχουν την ευκαιρία κατά βούληση να δημιουργήσουν μια περιουσία σε οποιαδήποτε χώρα. Η NIRES είναι το όχημα δημιουργίας και πραγματοποίησης κάθε ανθρώπινου ονείρου που σχετίζεται με τη γη.

Προσφέρει μια εταιρική πραγματικότητα το επίκεντρο της οποίας είναι η προσωπική και επαγγελματική πρόοδος και ανάπτυξη των συνεργατών του με άμεσο και ουσιαστικό αποτέλεσμα την εξυπηρέτηση των πελατών του.

 

Στρατηγική

Η στρατηγική μας

Στρατηγική μας είναι η υλοποίηση της φιλοσοφίας μας που είναι Ανάπτυξη με Εξωστρέφεια. Πιστεύουμε ότι κάθε επιχείρηση πρέπει να αναπτύσσεται συνεχώς κάνοντας χρήσης της τεχνολογίας της Πληροφορίας και των Τηλεπικοινωνιών. Σ’ ένα συχνά και δραστικά εναλλασσόμενο περιβάλλον, ο επιχειρηματίας πρέπει ακατάπαυστα να ερευνά και να αξιολογεί αυτές τις αλλαγές.

H "Georgakos Group" λειτουργεί σε ένα πλαίσιο 3(τριών) συντεταγμένων: 
  • Πληροφορική,
  • Ανάπτυξη.
  • Εξωστρέφεια,
Η κατάσταση στη Ελλάδα είναι κρίσιμη (2009) και προβλέπεται να χειροτερεύσει στα επόμενα 3-4 χρόνια. Οι επιπτώσεις των κυβερνητικών μέτρων στον μέσο άνθρωπο θα είναι πολλές και οδυνηρές. Η σημασία έγκυρης και έγκαιρης πρόβλεψης και αξιολόγησης αυτών των επιπτώσεων είναι μεγάλη.

Σε γενικές γραμμές αυτή η κατάσταση δημιουργεί δυο κατηγορίες ανθρώπων. 

  • Η πρώτη κατηγορία (Κατηγορία Α) περιλαμβάνει ανθρώπους οι οποίοι θα πρέπει όχι μόνο να μειώσουν τα έξοδά τους, αλλά θα πρέπει επιπλέον να βρουν νέους τρόπους να ανταποκριθούν στις ανειλημμένες υποχρεώσεις τους. Αυτοί οι άνθρωποι πιθανόν να προβούν στη ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ακινήτου περιουσίας.
  • Η δεύτερη κατηγορία (Κατηγορία Β) περιλαμβάνει ανθρώπους που έχουν ένα ορισμένο ποσό χρημάτων και συνεπώς θα προσπαθήσουν να δουν τη κατάσταση της Κατηγορία Α ως μια καταπληκτική ευκαιρία αγοράς.
Η "Georgakos Group" προβλέπει ότι ένα σημαντικό ποσοστό της Κατηγορίας Β θα προέρχεται από τις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων και την Τουρκία. Με την ίδια λογική η "Georgakos Group" προβλέπει επίσης ότι ένα εξίσου μεγάλο ποσοστό Ελλήνων της Κατηγορίας Β θα στραφεί προς τα έξω, δηλαδή, στις γειτονικές χώρες των Βαλκανίων και την Τουρκία.

Σχετικά άρθρα