Regionalnu privrednu komoru Leskovac posetio ambasador Republike Grčke

Ambasador Grčke u Srbiji, njegova ekselencija Dimostenis Stoidis boravio je u radnoj poseti Leskovcu.

Ambasador se najpre susreo sa gradonačelnikom Leskovca, dr.Goranom Cvetanovićem. U kratkom razgovoru gradonačelnik je upoznao ambasadora sa ekonomskim potencijalima Leskovca. Naglasio je, i da ako je Grčka vrlo važan investitor u Srbiji u Leskovcu nema grčkih investitora. Lokalna samouprava je otvorena za saradnju i pruža niz pogodnosti investitorima, prevashodno u poljoprivredno-prehrambenom sektoru.


U Regionalnoj privrednoj komori Leskovac, ambasador je pozdravio privrednike sa područja Jablaničkog i Pčinjskog okruga i zahvalio se predsedniku Komore, Goranu Joviću na pozivu.

Istovremeno je održana i prezentacija firme "Parthenon Real Estate International" iz Soluna, koja je član grupe NIRES i spada među tri najveće kompanije u Grčkoj i Bugarskoj, koje se bave prometom nekretnina i pružanjem komercijalnih usluga preduzećima na području Republike Grčke i Bugarske. Uz podršku velikog tima profesionalnih saradnika i najsavremenijih informacionih tehnologija, ove kompanije omogućavaju klijentu potpunu i pravovremenu uslugu u domenu kupovine, prodaje, iznajmljivanja i upravljanja imovinom, prilagođenu svim posebnostima koje proizlaze iz individualnosti svake zemlje, regiona i lokacije imovine.

Πηγή:rpkle.rs